Tilstandsrapport

Tilstandsrapport pris

Den bedste pris på tilstandsrapport finder du her

– Med en tilstandsrapport og el-rapport, kan du tegne en ejerskifteforsikring og de fritager dig fra dit 10 årige sælgeransvar.

Tilstandsrapporten indeholder:

Huseftersynet og karakterer til de enkelte bygningsdele fra den byggesagkyndige, dine egne bemærkninger og oplysninger om boligens skader.
Gennemsnitlig restlevetid for tag, hustypebeskrivelse, bygningskonstruktioner og oplysninger til ejerskifteforsikring.

Tilstandsrapporter i henhold til huseftersynsordningen kan udføres på enfamiliehuse, tofamiliehuse, sommerhuse samt på ejerlejligheder.

Tilstandsrapporten udarbejdes af vores byggesagkyndige, som er beskikket af Erhvervs- og Byggestyrelsen.

Tilstandsrapportens karaktersystem:

  • IB: Ingen bemærkninger – Beskriver, at bygningsdelen ikke giver anledning til bemærkninger.
  • K0: Kosmetiske skader – Beskriver skader eller forhold, der kan påvirke købers indtryk af boligen.
  • K1: Mindre alvorlige skader – Beskriver skader, der ikke har indflydelse på bygningsdelen eller bygningens funktion.
  • K2: Alvorlige skader – Beskriver skader, som vil medføre svigt af bygningsdelens funktion inden for overskuelig tid, men ikke vil medføre skader på andre bygningsdele.
  • K3: Kritiske skader – Beskriver skader, som vil medføre svigt af bygningsdelens funktion inden for overskuelig tid, og som risikerer at give skader på andre bygningsdele.
  • UN: Bør undersøges nærmere – Beskriver forhold, hvis konsekvens ikke kan fastlægges tilstrækkeligt ved gennemgangen. Det kan være en alvorlig skade, så art, omfang og konsekvenser bør altid afklares.

En rapport gælder 6 måneder, herefter kan man få udarbejdet en fornyelse til nedsat pris.

Førsynsrapport:

Pris: 2000 kr. incl. moms.

Ved en førsynsrapport, får du som sælger mulighed for at læse kladden til din tilstandsrapport igennem, inden den endelige rapport udarbejdes.

Den byggesagkyndige vil gennemgå de skader/punkter, hvor det giver mest mening at få udbedret. Dermed har du nu muligheden for at undgå de kedelige skader og en få en “pænere” tilstandsrapport, som gør din bolig mere attraktiv for en eventuelt kommende køber.

Rapporten udarbejdes på samme måde som en normal tilstandsrapport, ved en førsynsrapport får du en professionelt og neutralt billede af boligens skader, samt risiko for skader. Du har nu 10 dage til at vurdere, om du ønsker at udbedre nogle af de skader der er nævnt. Du giver os herefter besked og får herefter 30 dage til at udbedre de skader, som er nævnt i førsynsrapporten. Inden tidsfristen udløber skal du aftale tid for en ny besigtigelse, hvor den byggesagkyndige kommer ud og ser om de udbedrede skader er udført byggeteknisk korrekt. Du får herefter tilsendt din indberettede tilstandsrapport.

OBS! Man kan kun tilkøbe “førsynsrapport” i forbindelse med køb af en tilstandsrapport eller evt. pakkeløsning som inkluderer en tilstandsrapport.

december 11, 2017
Covid-19/CoronavirusVi holder åben som normalt, og ser frem til at hjælpe dig.

Vi følger sundhedsstyrelsens retningslinjer, vores konsulenter har alle masker/håndsprit.
Vi vil tilstræbe os på at lave en nøgleaftale, så du ikke behøver at være hjemme.

Call Now Button